Перейти до вмісту

Хто ми є

Шапельє™ – український виробник головних уборів, заснований у 2005 р. Спеціалізується на виробництві фетрових і солом’яних капелюшків та пошиві чоловічих та жіночих кепок дрібними партіями.

Шапельє – це майстерня, створена мрійниками, які, понад 15 років втілюючи ваші капелюшкові мрії, ненароком здійснили і свою. Невеличке виробництво, у яке вкладено море сил та цілий океан любові.

Ми пройшли довгий шлях, щоб стати справжніми майстрами – справжніми “шапельє”, тому ми з вами не на один модний сезон, ми з вами назавжди!

Що ми можемо

Усе може тільки Бог, а ми робимо, те на що у нього не вистачає часу. Наша стихія – це фетрові капелюхи та капелюшки із натуральної соломки. Ми не любимо поліестер, хоч і робимо виключення для театральних капелюшків чи капелюшків для кіно- та телепроектів.

Основні побажання наших клієнтів увійшли до нашого каталогу, а для людей, які у всьому шукають ексклюзивності, у нашому магазині є особливі моделі.

Дизайнерам, що мають свій стиль та створюють власну лінію виробів, Шапельє пропонує свої унікальні рішення в технології та дизайні. Втілюйте свої ідеї разом з нами.

Кожен наш капелюх робиться з натхненням, руками закоханого у свою справу майстра.

ЧОМУ ВАМ ЦЕ НЕОБХІДНО

Ніхто не знає як, але капелюхи повернулись! Із вінтажних скринь прямо на освітлені подіуми світу. Сьогодні “федора” – кращий друг стиліста, а за стильне канотьє готові вбити.

Капелюхи – це стиль, капелюхи – це мода, капелюхи – це “маст-хев” врешті-решт. Ми це вміємо, тому – хочете правильний капелюх – вам до нас, хочете стильний капелюх – вам за тією ж адресою (це, доречі, в центрі столиці, або в найближчому поштовому відділені. ))))

І головне… капелюшок змусить вас тримати спину прямо, почуватися впевнено і бути неповторним, особливо коли він не просто модний, а – саме ваш!

ukУкраїнська